Huuva Hideaway

BO FLYTANDE eller lyxigt MITT I SKOGEN


När överraskade du din älskling senast?

Ett par dagar tillsammans i det flytande huset M/S Floataway blir garanterat uppskattat.

M/S Floataway är ett 25 kvm flytande hus byggt på stadiga pontoner. Hus/båten har de flesta bekvämligheter och fantastisk utsikt genom stora panoramglasdörrar.

Ett litet men välutrustat kök med kyl, gasolspis mm för att tillreda frukost, lunch och middag när det passar er. Walk-in-closet samt toalett (mulltoa) med handfat (sjövatten).
En dubbelsäng och en soffa som enkelt omvandlas till ytterligare två bäddar. Runt huset löper ett brett trädäck med solstolar, badstege, utedusch, grill och fiskeutrusting. Plats för 2-4 personer. Ej lämpligt för barn under 7 år.

 

Sommarspecial M/S Floataway 2016:

2 nätter för 2 personer på M/S Floataway
Inkluderar frukost och tillgång till vedeldad strandbastu.

Boka nu


Lyxsvit mitt i skogen

Bo i Hideaway House, en omsorgsfullt restaurerad timrad Ajtta från början av artonhundratalet som tidigare använts för förvaring av säd, kött och redskap.

Huset har två våningar; nere öppen planlösning med fullt utrustat kök (kyl, frys, spis, ugn och utrustning för 8 personer) och vardagsrum/storstuga med vedeldad kamin, stolar och bord med plats för 6-12 personer samt en dagbädd/sovplats för 2 personer.  I anslutning finns modern bastu, dusch och toalett (mulltoa). En trappa upp en luftig övervåning med högt i tak och stort fönster finns 1 litet sovrum med bredare enkelsäng. Ett stort öppet rum med fåtöljer och hängande stol/hängmatta samt en sov-vrå med 2 bäddar (2 enkelsängar eller 1 dubbelsäng) samt via stege tillgång till sovloft med plats för 2 personer.

Totalt antal bäddar: 2-7 personer (+ möjlighet till 1-2 extrabäddar)

 

© 2012 Huuva Hideaway
Liehittäjä 28
957 91 Övertorneå

Telefon: +46 (0)70 671 11 05
E-post: pia@huuvahideaway.se