Huuva Hideaway

NY INSPIRATION FÖR NÄSTA MÖTE!

Vill du fokusera på mötet och resultatet?

Då föreslår vi att du hör av dig med dina önskemål och idéer om hur och vad det optimala mötet ska innehålla. Vi ser till att fika, mat och allt annat praktiskt kring bokning och genomförande funkar smidigt. Ni koncentrerar er på er agenda!

 

Hideaway House

Ett varsamt renoverat timmerhus från början av 1800-talet. Bekvämt, ljust och trivsamt. Här får 3-10 personer behändigt plats att mötas och utvecklas tillsammans kring konferensbordet, matbordet eller grillplatsen. Fullt utrustad möteslokal; för upp till 10 personer.

 

M/S Floataway det flytande huset

En inspirerande mötesplattform för den lilla arbets- eller ledningsgruppen om 3-6 personer. Kreativ inramning och fantastisk utsikt för planeringsmöten och viktiga beslut. Ankrad vid strandbryggan har även denna lokal fullständig utrustning och internetuppkoppling.

Ställ in GPS:en på Huuva Hideaway  N 66° 15.963′, E 23° 25.201′ med decimaler: 66.26606, 23.42002
Beräkna ca 1,5 timmes körning från Luleå eller Pajala och 1 timme från Kalix eller Haparanda/Torneo.

Sitt-och-promenad-konferens

Att mötas behöver inte bara betyda att man sitter vid ett bord. Vi föreslår att ni varvar ert möte med lite ”walk-and-talk”. Förutom att man blir inspirerad av samtala promenerandes får man rosor på kinden och solsken i blick på köpet…
När hade ni senast pick-nick på era möten?! Vi fixar en eller flera korgar/väskor som ni kan ta med er och ta fika som avbrott på en vacker plats en bit ifrån konferensbordet! Garanterat mycket godare fika och dessutom effektivare att göra flera saker samtidigt.

Utmana dina vänner..?

Vi kan gärna på beställning plocka ihop ett ”kit” så att du kan utmana dina vänner i någon aktivitet eller kanske ett längre äventyr…? Hör av dig så löser vi det!

 

Utrustning i våra lokaler

Hideaway House och M/S Floataway har utrustning som passar för att mötas

  • Högtalare
  • PC/Mac-projektor
  • Filmduk
  • Blädderblock
  • Pennor & skrivblock
  • Trådlös internetuppkoppling

Den inspirerande miljön bidrar garanterat till nya uppslag!

© 2012 Huuva Hideaway
Liehittäjä 28
957 91 Övertorneå

Telefon: +46 (0)70 671 11 05
E-post: pia@huuvahideaway.se